Meny
Close Menu
  • FÖRRÄTTER & SNACKS
    • Västerbottensnurror med hasselnötter
    • Min bästa skagenröra
    • Laxsnittar med dill och citron
    • En syrlig och fräsch räkceviche
    • Ljuvligaste sommarförrätten med jordgubbar, burrata och basilika
    • Blinier
    • Pepparkakssnittar med ost, fikon och marmelad
  • SALLAD & BOWLS
    • Bowl med ingefärsmarinerad lax och avokado
    • Caprese
    • Magisk vietnamesisk sallad med räkor och nudlar
    • Underbar bowl med krämig tonfiskröra
    • Sallad med varmrökt lax och två sorters dressingar
    • Min bästa Caesarsallad
    • Bowl med saftig lax och svart ris
    • Pizzasallad
    • Fräsch sallad med valnötter, äpple, ädelost och apelsin
    • Grekisk sallad
    • Caesarsallad med räkor
    • Sallad med fetaost, granatäpple och citrusvinaigrette
    • Halloumisallad med melon och pecannötter
    • Lyxigaste kladdkakan med dulce de leche
  • PASTA & RISOTTO
    • Vitlöksdoftande pasta med kalkon och ärtor
    • Parmesanpasta med rostade hasselnötter och smörstekt brödkrisp, serverad med halstrad lax.
    • Underbar paella med skaldjur och chorizo
    • En ljuvlig risotto med champinjoner, spenat och pinjenötter
    • Pasta med en ljuvlig smörsalvia och grillade tomater med mozzarella
    • Krämig pasta med kyckling och broccoli
    • Pasta med zucchini och shitake
    • Salmalax, tapenade och spaghetti
    • Underbart krämig pasta med lövbiff, svamp och parmesan
  • EFTERRÄTTER
    • Lussebullar med vanilj
    • Saftig äppelkaka med kanelfrostning, hasselnötter och äppelchips
    • Tiramisu
    • Knäckig äppelpaj
    • Krämig Schweizernöt med vaniljglass och blåbär
    • Ugnsbakad camenbert med valnötter och honung
    • Pavlova
    • Marängsvisch
    • Världens bästa chokladsås
    • Crème brûlée
    • Chokladmousse med mandelcrisp
    • Marinerade jordgubbar och körsbär serverade med en härlig fläderkräm
    • Citronkladdkaka
    • Hallon- och vit chokladpanacotta
  • PETER'S CORNER
    • Ägg Benedict
    • Olivsoppa
    • Bortsch
    • Räkcoctail
    • Solöga
    • Skaldjurslasagne
    • Majskolvar i micron
    • Superfräsch sallad med heta räkor, avokado och ingefärsdressing
    • Laxtimbal
    • Min ljuvliga frittata med lök och spenat
  • SÅS & DRESSING
    • Hollandaise
    • Het tonfiskröra
    • Citron- och dilldoftande, kall sås
    • Basilika- och dijonsenapscreme
    • Min bästa bearnaisesås
    • Godaste marinaden till flankstek
    • Citrusvinaigrette
    • Mustig tomatsås med rött vin och en doft av timjan
    • Ruccolapesto
    • Magi i en vitlökssås
    • Rödvinssås
    • Rhode Island
    • Pepparsås
    • Caesardressing
    • Örthollandaise
    • En tomatsalsa när den är som absolut godast
    • Asiatisk sås med soya och sesamolja
  • PIZZA, CRÊPES & TORTILLA
    • Underbar tonfiskröra i tortillabröd
    • Chèvrepizza med päron, valnötter & honung
    • Mina bästa champinjoncrêpes
    • Pizza med kantareller & västerbottenost toppad med pepparrotscreme och lingon
  • FISK & SKALDJUR
    • Ugnsbakad citronlax med hollandaise
    • Ljuvlig rödspätta med skagenröra
    • Dorado i foliepaket
    • Pappa Stures heta curryräkor
    • Citron- och kaprisstekt lax med sparris och hollandaise på creme fraiche
    • Halstrad tonfisk med en ljuvlig spenat- och tomatrisotto
    • Kallrökt lax med pepparrotscreme
    • Grillade jätteräkor på spett med chili och vitlök
    • Halstrad röding med syrlig rörbetssallad, chevre och örthollandaise
    • Rimmad röding med blomkålspuré och brynt smör
    • Sojamarinerad lax med sesambroccoli
    • Underbar torsk i senapssås serverad med pressad potatis
    • Röding med sallad på rödbeta och chevre
    • Inkokt lax med rosépeppar
    • Stekt lax med fräsch bulgursallad och gräddfilssås
    • Laxburgare med skagen
    • Parmesanbakad lax på en bädd av spenat
    • Panerad rödspätta med remouladsås
    • Mustig fisksoppa
  • KYCKLING & KALKON
    • Krämig kyckling med soltorkade tomater, spenat och parmesan
    • Currydoftande kycklinggryta med en touch av apelsin
    • Helstekt kalkon
    • Magisk timjan- & dragondoftande majskyckling med primörer
    • Grillad majskycklingfilé med en krämig svamprisotto
    • Min bästa Caesarsallad
    • PASTA MED KYCKLING, SOLTORKAD TOMAT OCH BASILIKA
    • GRILLADE KYCKLINGSPETT MED TABBOULEH & TZATZIKI
    • Piccata på kyckling med kapris och citron
    • Kycklingfilé fylld med färska örter, skinka och vitlöksost
    • Ostfylld parmakyckling med tomatsås
  • GRILLAT
    • Souvlaki
    • Kycklingspett i saftig marinad
    • Grillspett i en härlig marinad med smak av vitlök och timjan
    • Kycklingspett i saftig marinad
  • BRÖD
    • Fröknäcke
  • GRYTOR
    • Daal
    • Coq au vin med kyckling
    • Ljuvlig gryta med halloumi, spenat och paprika med en spicy touch av Indien
  • PAJ
    • Paj med två sorters tomat och fetaost
    • Grekisk spenat- och fetaostpaj
  • SOPPA
    • Min norske fiskesuppe
    • Potatis- och purjolökssoppa med sting
    • Asiatisk supersoppa med lök, ingefära och chili
    • Gratinerad löksoppa
  • VEGETARISKT
  • KÖTT
    • Grillade lammracks med parmesancreme och smörslungad örtpotatis
    • Souvlaki
    • Bifteki med fetaost, serverade med grekisk pastasallad
    • Helstekt oxfilé i färska örter serverad med rödvinssås, kantareller och potatiskaka
  • TILLBEHÖR
    • Äppelchips
    • Marinerad zucchinisallad
    • Den ondes ljuvliga ljuvliga frittata med spenat och parmesan
    • Rostade tomater med mozzarella och basilika
    • Potatis- och jordärtskockskaka med smak av västerbotten
    • Min bästa inlagda off-seasongurka med lök & paprika
    • Min krämigaste potatissallad
  • OM MIG
  • SENASTE RECEPTEN
    • Chèvrepizza med päron, valnötter & honung
  • VEGETARISKT & GOTT
    • Halloumi- och morotsbiffar med myntaspetsad tzatziki
  • Ägg Florentine
  • Saftiga lussebullar med mandelmassa
  • JUL
  • Pepparkakspannacotta
Mer

GRYTOR

DAAL

Alltså jag bara älskar Daal, en vegetarisk gryta fylld av smaker med inspiration från Indien, helt enkelt bara magiskt god!!

COQ AU VIN MED KYCKLING

Det här är en urgod, mustig gryta som passar perfekt
att bjuda på en murrig höstkväll. Det här är min variant
på Coq au vin med kyckling istället för hel tupp.
Servera med en härlig potatispuré och njut av denna höstdröm!

CURRYDOFTANDE KYCKLINGGRYTA
MED EN TOUCH AV APELSIN

Det här är en underbart god gryta, förutsatt att du gillar curry förstås. Bli inte rädd för att det står apelsin i receptet, det ger bara en härligt god touch av sötma som gifter sig perfekt
med både kyckling och curry.

LJUVLIG GRYTA MED
HALLOUMI, SPENAT OCH PAPRIKA
MED EN SPICY TOUCH AV INDIEN

Det här är en en superhärlig gryta med
halloumi, paprika, tomat och spenat med
en indisk smaktouch, helt enkelt supergott!

© 2020 sannasmat.se Alla rättigheter reserverade.
Språk
  • Svenska
  • English