LAXSNITTAR MED DILL OCH CITRON

Supergoda snittar som dessutom är enkla att göra, toppsnittar helt enkelt! 
Snitsa till det med att filéa en citronbit på toppen, vackert!!

INGREDIENSER

  • 200 g gravad lax
  • 2 msk färsk dill
  • ½ rödlök
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 dl smetana
  • 1 citron

NOVEMBER 24, 2018  

GÖR SÅ HÄR

Hacka lax, dill och lök lagom fint och lägg i en bunke. Rör ihop smetana, dijonsenap, citron och smaksätt med kryddor.

Blanda ihop med lax, dill och rödlök, låt vila i kylen en stund, gärna minst 1 timme men över natten funkar desto bättre.

Klart, servera på en liten bit kavring eller knäckebröd med en dillvippa och citronbit på. Tips är att skära bort skalet från citronen så det bara blir en liten citronköttbit kvar, supergott!