LJUVLIGASTE SOMMARFÖRRÄTTEN MED JORDGUBBAR, BURRATA OCH BASILIKA 

Alltså denna förrätt måste bara prövas, den är fantastiskt god!! Funkar såklart även som bufférätt, helt enkelt bara magiskt gott!

INGREDIENSER

  • 1-2 askar färska jordgubbar
  • 2-3 st burrata eller buffelmozzarella
  • 1 kruka basilika
  • Balsamicoglaze
  • Flingsalt
  • Surdegsbröd
  • Olivolja

GÖR SÅ HÄR

Snoppa, skölj och skiva jordgubbarna.

Skiva/riv burratan/buffelmozzarellan och lägg på ett härligt stort fat.

Strö jordgubbarna över osten sådär lite fint, toppa med rikligt av färsk basilika och sist av allt före servering ringla balsamicoglaze över. Och lite flingsalt.

Skiva surdegsbrödet väldigt tunt, ringla över olja och strö över flingsalt. Rosta i ugnen ca 7 minuter och servera till.

Klart att servera, succé utlovas!!