VITLÖKSDOFTANDE PASTA MED
KALKON OCH ÄRTOR

Det här är min gamla paradrätt som verkligen är helt underbart god med sin härliga krämighet! 

Massor av smaker och helt enkelt bara så god!!

INGREDIENSER

  • Rökt kalkon, skivad ca 150 gram
  • Ärtor, mängd efter smak
  • 2 st mellangrädde
  • 1 stor eller 2 små askar färskost vitlök
  • 1 liten purjolök
  • Ca 200 g champinjoner, ca 8-10 st
  • 2-3 vitlökskyftor 
  • Pasta, en riktigt god variant


FEBRUARI 12, 2012 

GÖR SÅ HÄR

Börja med att strimla kalkonskivorna och sedan bryna dem fint i lite smör så att smaken verkligen kommer fram, ställ åt sidan. Skiva purjolök och champinjoner och hacka vitlöken. Fräs grönssakerna några minuter på mellanvärme i en traktörpanna. Häll i grädde och ost, och låt puttra några minuter till en krämig konsistens. Blanda i kalkon samt ärtor, och låt puttra några minuter till, smaka av med  salt och peppar.

Blanda ner den kokade pastan och servera med en god sallad och en bit baguette, så gott!